Workshops * Ateliers * Coaching * Aroma-Ener Massage technieken

doTerra Business

***MAAK EEN INKOMEN***
Bent u op zoek naar nieuwe professionele uitdagingen? Naast je huidige baan of fulltime?


"Met de ontdekking van doTERRA-oliën vielen de dingen gewoon op hun plaats (of bijna). Ik begon de oliën uit passie te delen en mijn grootste wens was om een ​​gemeenschap te creëren van mensen die vooruit willen, opstaan ​​en het glas halfvol zien!"

Onze gemeenschap bestaat uit honderd vrouwen die allemaal hun realiteit hebben, maar die hebben besloten hun leven te upgraden!

ONTDEK DE KANS Contact

Een internationaal gemeenschap, voornamelijk gevestigd in Europa met als doel het onderwijzen en toegankelijk maken van essentiële oliën voor iedereen.


doTERRA is gezinsgericht en vrouwgericht.

Haar missie is om het gebruik van oliën eenvoudig en veilig te maken voor gezinnen, maar ook om educatie te bieden. Een van de 7 oprichters, Emily Wright, is moeder van vier kinderen; zijn toewijding aan onze families is voelbaar. Persoonlijk heb ik tientallen vrouwen in ons team al lang bestaande schulden zien afbetalen terwijl ze leerden essentiële oliën te gebruiken en echte financiële vrijheid te bereiken.

Belles Rose Essentials biedt:

coaching,
team calls en mentoring,
training,
training...

Voor ons is het belangrijkste dat jij geniet van de essentiele olie van doTERRA en de producten die doTERRA nog meer te bieden heeft waarin essentiële olie is verwerkt. Of dat nu zijn de enkelvoudige essentiële olie, samengestelde essentiele olie, voedingssupplementen, lichaams- of andere verzorgingsproducten. doTERRA heeft op elk vlak veel te bieden.

doTERRA groeit internationaal dan ook enorm en we zijn steeds op zoek naar mensen die het leuk vinden om met doTERRA essentiële olie ook zelf op zakelijke wijze om te gaan. Hieronder hoe dat werkt.

– Als je je inschrijft bij doTERRA krijg je niet alleen de 25% korting op al je bestellingen, het opent ook de mogelijkheid om zakelijk meer met doTERRA te doen. Dit hoeft natuurlijk helemaal niet, we zien in de praktijk echter dat steeds meer mensen dat in meerdere of mindere mate doen.

– Door de 25% korting die je krijgt is er direct al een mogelijkheid tot verkoop aan consumenten voor de gewone consumentenprijs.

– Daarnaast kent doTERRA een verdienmodel waarbij de mensen die via jou ook 25% korting willen hebben op doTERRA producten jou ook een extra percentage omzet opleveren. Daarmee zien wij dat de een daarmee zijn eigen bestellingen terug verdient, terwijl de ander daar een leuk inkomen mee kan verdienen. Voor dat laatste betekent het wel dat je er tijd en energie in moet investeren, want je inkomen komt natuurlijk niet zomaar naar je toe.

We hebben inmiddels een heel leuk team van mensen die in Belgie met doTERRA essentiële olie werken. Heb jij zin en tijd en bovenal: vind jij de producen van doTERRA net zo goed als wij? Dan ben je van harte welkom om meer informatie in te winnen. Stuur een mail naar info@bellesdreamday.be en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!


AVONTUUR  VOOR JOU IS :
ALS JE OP ZOEK GAAT NAAR EEN BAAN / EEN ACTIVITEIT
EEN BAAN DAT : 

  • in lijn is met je waarden waar je gepassioneerd over bent,
  • je tijd vrijmaakt
  • om aanwezig te zijn voor je kinderen
  • en je 100% autonoom kunt zijn
  • om het leven van mensen te veranderen
  • en werk overal ter wereld!

U kunt alle doTERRA-kits hier ontdekken:

https://media.doterra.com/nl/nl/flyers/enrolment-kits.pdf