Workshops * Ateliers * Coaching *

Promo's van de maand November

 

Nieuw! dōTERRA Seizoensgeschenken

 

Bereid je voor op het gezelligste ritje van het seizoen met de Train Diffuser en meer beperkt verkrijgbare producten... 

Met de feestdagen in aantocht is er geen beter moment dan nu om cadeaus te gaan inslaan. Ontdek de Amāvī™ Geurcollectie, perfect voor iedereen die van geuren onderweg houdt. Of geef je vrienden en familie de Train Diffuser met Peppermint, ideaal voor alle leeftijden. 

Bekijk voor meer inspiratie de cadeaugids voor de feestdagen en lees over de prachtige collectie producten via de link hieronder.  

Productieactie beperkte tijd verkrijgbaar. Verkrijgbaar zolang de voorraad strekt. 

De Cadeaugids voor de feestdagen is beschikbaar in het Bulgaars, Engels, Frans, Duits, Hongaars, Italiaans, Pools, Roemeens en Spaans

 

Liefs,

doTERRA Europe 
&

Veronique

 

 

 

Product van de maand

GRATIS: Product van de maand – Niaouli (15 ml)

 

Productieactie beperkte tijd verkrijgbaar 
Exclusief voor het Loyalty Rewards Program (LRP) 

Niaouli is zoet en houtachtig en komt van de bladeren van de grote, altijd groene boom met dezelfde naam. De inheemse boom uit Australië heeft bladeren van wel 12 cm lang en wit-gele bloemen die vlak na elkaar bloeien. Zijn unieke uiterlijk heeft de niaouli verschillende bijnamen opgeleverd, zoals papierstam en flessenborstel. Ontvang deze beperkt verkrijgbare Niaouli essentiële olie GRATIS bij elke Loyalty-bestelling van 125 PV of meer die wordt verwerkt op of vóór 15 november 2022. 

Productieactie beperkte tijd verkrijgbaar. Verkrijgbaar zolang de voorraad strekt. 

 

 

SuperPWR Exclusives Kit

 

Er is nog tijd!  
Actie beperkt verkrijgbaar  

Dit is een hele bijzondere mogelijkheid voor Europese leden om als een van de eersten in de wereldwijde dōTERRA-community enkele gloednieuwe oliën en blends te ervaren die net zijn aangekondigd tijdens het Amerikaanse dōTERRA Heal Connection 2022 Convention-evenement. 

 

Kit bevat: 

  • MetaPWR™ (15 ml) 
  • SuperMint™ (15 ml) 
  • dōTERRA SuperMint™ Touch (10 ml Touch roller) 
  • Spanish Sage (15 ml) 
  • Guaiacwood (15 ml) 

Ontdek alle toepassingen en voordelen van elk product met het onderstaande informatieboek

 

 

NIEUWE combi! Dawn™ Aroma-luchtbevochtiger en Air-X™(15 ml)

 

Dit fantastische duo is een combinatie van de doTERRA Dawn Aroma-luchtbevochtiger en een veelzijdige gepatenteerde blend voor een geweldig effect!  

De Dawn Aroma-luchtbevochtiger is ontwikkeld om het ultieme comfort te bereiken in elke ruimte. De luchtbevochtiger heeft een slimme slaapstand die gedurende de nacht de ideale vochtigheidsgraad handhaaft en zo de perfecte omgeving voor een goede nachtrust creëert. Nu beschikbaar in combinatie met de Air-X™-blend (15 ml).