Workshops * Ateliers * Coaching *

Zwangerschap en essentiële oliën

Ik hoor je, mama! U bent zwanger en wilt ervoor zorgen dat u en uw gezin gezond blijven! Ik begrijp het! 

Maar ik wil ook rust in de storm brengen. Dus hier is de deal, zwangere mama's lijken niet vatbaarder voor de effecten van deze dreiging dan de algemene bevolking, en er is geen bewijs dat het virus de placenta kan passeren en ook tijdens de zwangerschap op de baby kan worden overgedragen omdat er geen bewijs is dat het virus in moedermelk kan worden overgedragen.

Dat gezegd hebbende, gebruik alstublieft uw gezond verstand! Ik raad OnGuard essentiële olie aan op de bodem van je voeten en elke dag te verspreiden.

Als jij iemand bent die altijd op het hek heeft gezeten over essentiële oliën of gewoon probeert alle informatie te verzamelen die je kunt om de juiste beslissing te nemen, dan is dit JOUW tijd om van het hek af te stappen en met mij in te springen!!!

Serieus, ik wil het van de daken schreeuwen hoe belangrijk het is om gezond voorbereid te zijn! Het hebben van de basis, je moet natuurlijk voor je gezin zorgen, is ZO belangrijk en geeft ongelooflijke gemoedsrust.

Essentiële oliën kunnen zo'n zegen zijn tijdens de zwangerschap, tijdens de bevalling en ter ondersteuning nadat de baby is geboren!

Ik hoop dat deze informatie u en uw dierbaren tot zegen is.

Ik heb sinds 2000 een zeer succesvolle verloskundigenpraktijk. In april 2008 begon ik essentiële oliën van dōTERRA te gebruiken bij mijn klanten en hun baby's als een natuurlijke gezondheidsoplossing. Sindsdien heb ik de gezondheid en het comfort van mijn klanten dramatisch zien toenemen.


Ik ben de perfecte persoon om te vertellen hoe deze krachtige plantenextracten je kracht kunnen geven, of je nu een verloskundige, doula, moeder bent of gewoon iemand die op een natuurlijke manier controle over je gezondheid wil krijgen.

We weten dat er tijdens de zwangerschap een verhoogde gevoeligheid is en we zijn erg beschermend over wat we in ons lichaam stoppen, zodat we misschien wat minder van de oliën gebruiken, maar ze kunnen zeer effectief worden gebruikt. dōTERRA heeft een standaard gezet die ons geruststelt; we kunnen hun oliën met vertrouwen gebruiken tijdens de zwangerschap en tijdens het geven van borstvoeding.

Mogelijk ziet u gemengde informatie in verschillende boeken over oliën en hun veiligheid tijdens de zwangerschap en bij uw pasgeborene. Begrijp alsjeblieft dat deze boeken zijn geschreven met alle oliegebruikers in gedachten. Ze zullen ultraconservatief zijn omdat hun lezers niet noodzakelijk de meest vertrouwde oliën gebruiken. Ik zal hier een GROTE waarschuwing toevoegen; Alsjeblieft, alsjeblieft, alsjeblieft koop je oliën niet bij Amazon of je plaatselijke warenhuis. U kunt simpelweg niet zeker zijn van de kwaliteit van deze essentiële oliën. De informatie die ik geef in mijn boek Essentiële Oliën voor Zwangerschap, Geboorte & Baby's komt uit persoonlijke ervaring met het gebruik van deze oliën in mijn verloskundigenpraktijk. ( te bestellen via BellesRoseEssentials) 


Je hebt al meerdere keren gevraagd wat de beste en meest kosten effectieve manier is om met etherische oliën aan de slag te gaan. Dus hier is het.

De perfecte zwangerschapskit. Deze oliën zijn mijn essentiële go-to's wanneer je op het punt staat een nieuwe baby te verwelkomen.

BIRTH, BABY & POSTPARTUM ESSENTIALS

 • Adaptiv (15 ml) is voor de mama die probeert alles bij elkaar te houden aan de buitenkant, maar van binnen uit elkaar valt en niet weet waar ze heen moet!  Iedereen vindt dat je de beste van de wereld zou moeten zijn, en je schaamt je om toe te geven dat je dat niet bent. Een natuurlijke en niet-verslavende manier om kalme en gelukkige gevoelens te bevorderen!
 • Lavendel (15 ml) is geweldig om met gefractioneerde kokosolie op babyvoeten aan te brengen, vooral in het begin, wanneer baby's soms hun dag en nacht door elkaar hebben.
 • Citroen (15 ml) stimuleert je immuunsysteem door je pH-waarde te verhogen. Het is de perfecte onderhoudsdetox voor je lichaam, vooral tijdens de zwangerschap, omdat het heel zacht is maar zoveel ondersteuning biedt!
 • Balance (15 ml) is een fantastische olie om op de voetjes van de baby aan te brengen om uw baby op één lijn te brengen en te aarden aan het leven buiten de baarmoeder. Het helpt om de baby in balans te brengen met zijn nieuwe omgeving. Het is ook fantastisch om tijdens de bevalling te diffunderen om je te helpen kalmeren en je gefocust te houden op je perfecte geboorte.
 • OnGuard (15 ml) is een geweldige olie om altijd te verspreiden, vooral voor baby's in de winter, om het immuunsysteem van het hele gezin en eventuele bezoekers te ondersteunen.
 • Deep Blue (5 ml) is super ondersteunend voor lage rugklachten tijdens zowel zwangerschap als bevalling, of zelfs af en toe postpartum hoofdpijn.

 • Pepermunt (15 ml) in de diffuser is een geweldige opkikker als je het gevoel hebt dat je de hele nacht op bent geweest en 's middags weer naar bed wilt. Voeg 2-3 druppels Citroen toe voor een instant frisse neus. Door deze twee samen te verspreiden, krijg je de middagboost die je soms nodig hebt om je de dag door te dragen. (Alleen voor zwangerschap, omdat dit de melkaanvoer kan verminderen). Dit zal ook je go-to-olie zijn voor misselijkheid.

 • Breath (15 ml) is perfect als je last hebt van zwangerschapscongestie. Adem is de go-to-olie voor alles wat met ademhaling te maken heeft. Hoesten, strakke luchtwegen en verstopte neuzen maken geen schijn van kans tegen deze krachtige olie.

 • DigestZen (15 ml) is verlichting in een flesje! Als je veel te veel te eten hebt en je buik ongemakkelijk is, voeg dan een druppel of twee van deze olie toe aan water en drink. Het beste wat er is voor spijsverteringsongemakken tijdens de zwangerschap. Zeg vaarwel tegen een opgeblazen gevoel, brandend maagzuur en indigestie! Ik zeg je ... het is net Magie!!

 • Copaiba (15 ml) is mijn nieuwe go-to voor ALLES! Er zijn serieus ZO veel geweldige dingen aan deze geweldige olie; je wilt dit juweeltje NIET missen, het helpt alle andere oliën beter te werken! EEN MUST voor je geboortetas om alle pijnen tijdens de zwangerschap, geboorte en met je baby te ondersteunen.

 • Vernevelen is een van mijn favoriete manieren om essentiele  oliën te gebruiken, zowel thuis als bij je geboorte.
  De Healthy Essentials-kit wordt geleverd met een bonusdiffuser; het is de perfecte kit als je je concentreert op essentials voor geboorte, baby en postpartum.