Workshops * Ateliers * Coaching *

LifeLongVitality is veilig voor zwangere vrouwen


LifeLongVitality  IS VEILIG VOOR ZWANGERSCHAP
Door The Essential Midwife.

Luister, mama! Ik ben de mythes rond supplementen aan het ontrafelen omdat ik weet dat het een fulltime job kan zijn! Er zijn miljoenen supplementen op de markt. Waarom zou je voor doTERRA's kiezen?

Als je ooit een gelukkiger humeur wilde hebben, minder stress willen voelen, minder vaak ziek worden, pijntjes en kwalen verminderen, mentale helderheid en DUURZAME energie hebben en nog VEEL MEER... dan moet je je lichaam geven wat het je moet  deze dingen geven.

 

 

Dit zijn klachten die ik bijna elke dag hoor en Lifelong Vitality is bijna elke keer mijn antwoord!

Wat we IN ons lichaam stoppen, is zo belangrijk. Het verbetert onze gezondheid of put onze gezondheid uit. Lifelong Vitality helpt je lichaam te BLIJVEN.

LifeLongVitality-is-veilig-tijdens de zwangerschap

LLV of LEVENSLANGE VITALITEIT IS  #1 SUPPLEMENT (PRENATAL VITAMINE) dat ik  aanbeveel VOOR ZWANGERSCHAP. HET IS FANTASTISCH OM ZO JE LICHAAM TE ONDERSTEUNEN DOOR ZWANGERSCHAP EN TIJDENS HET BORSTVOEDEN.
Je ziet/hoort me misschien verwijzen naar de Life Long Vitality-supplementen als een prenatale vitamine, voor alle duidelijkheid: dōTERRA bestempelt het niet als een prenatale vitamine, maar het IS een GEWELDIG supplement om toe te voegen aan je dōTERRA wellness-levensstijl als je ZWANGER bent en probeert zwanger te worden of zelfs borstvoeding geven en ik raad het persoonlijk aan al mijn klanten aan als prenataal supplement, samen met een foliumzuursupplement zoals hieronder besproken.

Omdat de Lifelong Vitality een "volwaardig voedingssupplement" is, neemt ons lichaam het veel beter op dan synthetische vitamines. Dat betekent dat je lichaam het allemaal gebruikt, in plaats van het te elimineren omdat het synthetisch is. De voedingsstoffen in de Lifelong Vitality zijn in de PERFECTE hoeveelheden die ons lichaam in één keer kan opnemen, inclusief ijzer. Ik raad aan om de volledige dosis in te nemen als je zwanger bent of borstvoeding geeft om er zeker van te zijn dat je genoeg krijgt. Als u in het begin gevoelig bent vanwege misselijkheid, dan kunt u ervoor kiezen om eerst de helft van de dosis in te nemen, maar zodra u in staat bent om te verhogen tot de volledige dosis en ervoor te zorgen dat u ze met voedsel inneemt.

Vitamine A uit natuurlijke voedingsbronnen heeft geen effect op je baby. In dōTERRA's Lifelong Vitality is vitamine A een natuurlijke bron. Je lichaam gebruikt alleen wat het nodig heeft.

De LLV bevat 400 mcg foliumzuur en u krijgt waarschijnlijk extra in uw dieet, maar als u denkt dat u meer nodig heeft, is dit mijn aanbeveling.

Methyl Guard Plus, samen MET LLV. Methyl Guard is een formule die bedoeld is om mensen met de MTHFR-genmutatie te ondersteunen.

Ik hoop dat dit je helpt om zeker te zijn van het gebruik van dit GEWELDIGE voedingssupplement als je zwanger bent of borstvoeding geeft.

Voor degenen onder u die niet zwanger zijn en zich afvragen of u supplementen moet nemen, dit volgende deel is voor u. Misschien stel je dezelfde vragen als ik...

Waarom pillen?

Waarom niet gewoon 'gezond' eten?

Waarom moet ik ZO VEEL nemen?!?

Werken deze ECHT?

 

Ik was de ULTIEME scepticus!! De bovenstaande vragen waren MIJN vragen! Ik was moe van het moe te zijn ' en de pijn de HELE tijd te voelen. Ik had ALLE soorten supplementen geprobeerd, drankjes en nog veel meer voor jaar – met GEEN resultaten.
Ik zou eerlijk gezegd NIET gedacht hebben  dat deze nuttig zouden  zijn of worden, maar het werd het antwoord op mijn gebeden om verlichting te vinden van de ontsteking en de pijn 

Toen gaf ik het programma LIfeLong Vitality een kans.


EEN ECHTE poging!! Ik heb ze een hele maand trouw gebruikt. Ik merkte eerst niets GROOTS, maar ik voelde me ook niet zo moe, dus ik dacht: geef het nog een maand! Halverwege de 2e maand trad er een ENORM verschil op in hoe ik me voelde. Tegen het einde van de 3e maand had ik meer energie en kon ik dingen met mijn handen doen die ik voorheen niet kon! Dus, hier zijn mijn antwoorden op de bovenstaande vragen:


Waarom pillen? Omdat dat voor ons de gemakkelijkste en snelste manier is om ALLE vitamines, mineralen, sporenelementen en meer van het hele voedsel binnen te krijgen die we nodig hebben om ons lichaam DAGELIJKS op celniveau te ondersteunen. Niet alleen zijn er 22 van de belangrijkste voedingsstoffen die nodig zijn voor optimale cel functies, er zijn ook antioxidanten en omega's!

 

LifeLongVitality GEEFT UW LICHAAM:

  • 12 porties fruit en groenten
  • al uw vitamines en mineralen in volledige voedselvorm
  • Ontstekingsremmende eigenschappen
  • Natuurlijke energiecofactoren om letterlijk energie in uw cellen te creëren
  • Alle Omega's die uw lichaam nodig heeft om te gedijen KRACHTIGE antioxidanten
  • Alpha CRS ® + Ondersteunt een gezonde celfunctie en metabolisme door stress op DNA en andere kritische celstructuren te verminderen. Ondersteunt mentale helderheid en hersenfunctie, wat als nieuwe moeder een enorme bonus is!
  • xEO Mega® bevordert een gezonde cardiovasculaire, zenuw- en immuunsysteemfunctie en ondersteunt tegelijkertijd uw gewrichtsfunctie. xEO Mega beschermt en ondersteunt ook een gezonde functie van de hersenen, ogen en hart.

Microplex VMz® levert 22 essentiële vitamines en mineralen om de normale groei, functie en onderhoud van cellen te ondersteunen. Het bestrijdt vrije radicalen met de antioxidant vitamines A, C en E.

Er zit ZO veel goeds in deze flessen, en je fundamentele gezondheid is van vitaal belang voor je lichaam om zich gezond te voelen en te ZIJN.

Wat we ons lichaam vandaag geven, bepaalt morgen de gezondheid van ons lichaam.

Werken ze ECHT? Ik laat je deze voor jezelf beantwoorden! Als u de Lifelong Vitality Supplements momenteel niet gebruikt, is dit uw uitnodiging om te STARTEN! Mijn antwoord is: ik kan geen dag ZONDER ze! Ze hebben me letterlijk mijn KWALITEIT van leven teruggegeven!

Welke vragen heeft u over Lifelong Vitality Supplements?

Stel hieronder je vragen of deel JOUW ervaringen!

bron:https://www.theessentialmidwife.com/lifelong-vitality-is-safe-for-pregnancy/