Workshops * Ateliers * Coaching *

Beetje bij beetje zul je ontdekken dat doTERRA een echte manier van leven is.

Nu u klant bent, heeft u toegang tot alle doTERRA-producten met 25% korting, van uw mydoterra.com-interface, tot de ondersteuning van uw adviseur tijdens dit avontuur, tot de promoties, tot onze klantenpagina op Facebook BellesRoseEssentials klantengedeelte) en in het loyaliteitsprogramma.

 

DOORLOPENDE ONDERWIJS
U hebt nu toegang tot al onze permanente educatie 

We bieden 2 cursussen aan:

De 10 Basisoliën in 10 Dagen
Thematische

Webinar Series >> Vraag uw adviseur om u uit te nodigen in onze groep

Je vindt er tips, recepten, inspiratie, interviews en een geweldige community!

LRP is DE manier om doTERRA in je leven te integreren tegen de beste prijs!
Het is een maandelijkse bestelling (die u stopt wanneer u wilt!) waarmee u:

+ punten (PV) kunt verzamelen op elk van onze bestellingen
+ EN de leveringskosten kunt recupereren (ook in PV).

Door producten te bestellen die ik maandelijks gebruik (supplementen, badkamerproducten, schoonmaakproducten & oliën), verzamel ik punten zodat ik gratis producten naar keuze kan kopen.
Wanneer je voor de 15e van de maand een bestelling plaatst van 125 PV en meer, ontvang je HET GRATIS PRODUCT VAN DE MAAND (aangekondigd aan het begin van elke maand).
Transportkosten worden vergoed in spaarpunten (PV).


Door het programma te starten, krijg je 10% terug op elke bestelling. Als u 50PV en meer per maand bestelt, gaat u na 3 maanden naar 15%, 3 maanden later naar 20% enzovoort, tot 30% !! Wat ENORM is!
Het is ook mogelijk om een ​​bestelling te plaatsen van minder dan 50PV. U verzamelt hier geen punten mee MAAR u behoudt het percentage dat u heeft bereikt EN u behoudt de punten die u al hebt verzameld.


Reward Points (PV) kunnen worden gebruikt om gratis producten te kopen, op enkele uitzonderingen na (LLV's, omroepen en promotionele producten).


U kunt elke maand de producten in uw winkelmandje en de verzenddatum van uw bestelling wijzigen. Als u niets aanraakt, ontvangt u elke maand dezelfde producten op dezelfde datum (wat interessant kan zijn als u