Workshops * Ateliers * Coaching *

Symfonie van de cellen

Symphony of the Cells levert verbluffende resultaten!

Prijs: 35euro/ behandeling

Bij het boeken van 6 behandelingen krijg je 1 behandeling gratis. 

Meestal tussen de 3 en 6 Behandelingen nodig per protocol voor beter resultaat.

Normaal gesproken is ons lichaam in balans, alle cellen in ons lichaam werken met elkaar samen net zoals een mooi klinkende symfonie.

Dit heet ook wel homeostase.

 

 Wanneer de balans is verstoord, kan je lichaam zich weer in balans brengen door het zelf herstellende vermogen dat alle cellen bezitten. Alleen onder invloed van allerlei factoren zoals stress, leefstijl of gifstoffen waaraan we dagelijks worden blootgesteld, kan het lichaam het niet meer en ontstaan er allerlei aandoeningen en ziektes. Symphony of the cells is een protocol, ontwikkeld door de Amerikaanse arts Boyd Truman van dōTERRA , dat helpt de homeostase te herstellen.
Hierbij worden zuivere, essentiële oliën volgens een bepaald protocol en in een vaste volgorde op de ruggengraat en voeten aangebracht.
De verschillende oliën bevorderen het zelf herstellende vermogen van je lichaam, ze werken in op de cellen van je organen, systemen en aandoeningen, maar ook je emoties, waardoor je weer in balans komt.

Er bestaan 16 protocollen die kunnen worden ingezet voor een kuur aan aandoeningen, van rugklachten tot slapeloosheid tot hoge bloeddruk tot hormoon disbalans, maar ook diverse neurologische aandoeningen zoals ASS of Parkinson.
Er zijn ongeveer 6 behandelingen nodig gedurende 2 weken om het beste resultaat te behalen Voor chronische aandoeningen is het vaak nodig om de behandelingen, met een tussenpauze van ongeveer 3 weken, vaker te herhalen.
“Deze bijzondere techniek brengt bij ziektes en aandoeningen balans en harmonie terug. Zowel fysiek als emotioneel en spiritueel.”

De protocollen
Het basisprotocol: Een simpel protocol, werkt daardoor goed bij kinderen. Een booster voor het immuunsysteem, stress en allerlei gezondheidsklachten.

Het Cardiovasculaire (circulair systeem) protocol: Bij hart/vaat klachten zoals Angina, hartfalen, slechte bloedvaten, arteriosclerose, hoge en lage bloeddruk, cholesterolproblemen.

Het cellulaire protocol: Dit protocol kan helpend zijn bij een keur aan aandoeningen op cellulair niveau en auto immuunziektes zoals MS, fibro

Het Chi protocol: Helpend bij pijnen zoals rugpijn, bursitis, hernia, fibro of gewrichtspijn.


Het Digestieve protocol: Bij o.a. maagzuurklachten, allergieën, diarree, buikpijn, fibro,  ziekte van Crohn.

Het Emobisch protocol: Een protocol die kan helpen bij verstoorde eetlust, depressie, bipolaire stoornis, geheugenverlies, angst of verhoogde bloedsuiker .

Het Vergevingsprotocol: Bij (seksueel) misbruik, bipolaire stoornis, fantoompijnen, leverfunctiestoornissen, twijfel, woede en haat.

Het Hormoonbalans protocol: Bij o.a. ADHD, (postnatale) depressie, overgangsklachten, stress of verhoogde schildklierwerking.

Het C2 protocol: Werkt op het endocriene systeem en kan helpend zijn bij aandoeningen als ALS, hersenvliesontsteking, necrose, polyneuropathie en epilepsie.

Het Ontstekingsprotocol: Bij ontstekingen, hoge bloeddruk, pijnen, fibro, koorts of migraine.

Het Lymfatische protocol: Kan helpend zijn bij o.a. nierstenen, obesitas, huidproblemen, cysten of tinnitus.

Het Maxim protocol: Bij allergieën, leukemie, melanomen, nierziektes, kanker of bacteriële infecties.

Het Neurologisch protocol: Mogelijk helpend bij o.a. Alzheimer, dementie, geheugenverlies, glaucoom, en Parkinson.

Het Osteo protocol: Bij allerlei bot gerelateerde aandoeningen zoals osteoporose, botkanker, hernia maar ook gebroken botten.

Het Ademhalingsprotocol: Helpend bij o.a. astma, bronchitis, hoest, COPD, kortom bij allerlei ademhaling gerelateerde klachten.

Het Zonne(vlecht)protocol: Mogelijk helpend bij o.a. anorexia, diabetes, urineweginfectie of laag energie niveau.

Het sensorisch protocol: Mogelijk helpend bij Asperger syndroom, angst, stemmingswisselingen, autisme of stress.

Het ID protocol: Bij bacteriële infecties, zere keel, parasieten, (buik)griep, ziekte van Lyme.

Bovenstaande protocollen zijn niet volledig en bij verschillende aandoeningen zijn er ook verschillende protocollen die mogelijk kunnen worden ingezet, dit is afhankelijk van allerlei factoren die te maken hebben met hoe een individu reageert en achterliggende oorzaken. Indien gewenst en bij chronische aandoeningen bestaat de mogelijkheid om een protocol te leren geven zodat je dit thuis kunt gaan toepassen.

Hoe gaat het in zijn werk? 

U maakt een afspraak voor een gesprek gevolgd door de behandeling indien gewenst.