Workshops * Ateliers * Coaching *

DEELNAME LIFE training 
Datum 9/10/22  Bonheiden
Datum 20/11//22 Beselare

- 8 Aroma Touch Oliën 15 ml 
- Dag training door ervaren en erkende trainster (10u tot 17u) 
- certificaat 

INSCHRIJVEN verplicht!! info@bellesdreamday.be of via formulier hieronder

150€

 

AromaTouch® Technique training : Binnenkort beschikbaar

De AromaTouch Technique is een simpele, maar toch krachtige manier om elk individu essentiële oliën te laten beleven.


 

 

Het doel van de AromaTouch Technique

Iedereen die een passie heeft voor doTERRA essentiële oliën kan de AromaTouch Technique toepassen. Deze is ontwikkeld door Dr. David Hill, D.C. om mensen een verkwikkende ervaring met essentiële oliën te bieden. Of je nu jong of oud bent, man of vrouw - iedereen kan de techniek leren en deze toepassen in de levens van iedereen die ze liefhebben.

 

De AromaTouch Technique Bewegingen

Of het nu een handdruk is of een knuffel, elk fysiek contact heeft een verschillende betekenis. Zelfs als je essentiële oliën deelt, is er een verschil tussen de olie op iemands onderarm wrijven en de tijd nemen om echt hun gehele welzijn te beïnvloeden middels de AromaTouch Technique. 

Fysieke aanraking is net zo belangrijk bij de AromaTouch Technique als het aroma door de geweldige gezondheidsvoordelen.

Het hoofddoel van de techniek is het aanbrengen van de oliën en de ontvanger een ervaring met essentiële oliën bieden, maar de AromaTouch Technique gaat ook over verbinding met een andere persoon op emotioneel vlak. De verbindingen die worden gevormd door middel van deze techniek vormen gevoelens van vertrouwen en helpen de ontvangen te ontspannen.

Verschillende factoren in ons dagelijks leven zijn van invloed op ons algeheel welzijn. Als je zorgt voor een kind dat persoonlijke verzorging nodig heeft, een vriend met frustraties over school, een partner met stress van het werk, of een tiener die bekaf is van een sporttraining, dan kan de AromaTouch Technique helpen. De specifieke oliën die worden gebruikt in combinatie met menselijke aanraking bieden verschillende voordelen. Ongeacht de situatie kun je je gesterkt voelen bij het besef dat er altijd de AromaTouch Technique is.

 

 

Bij deelname aan de online training : NOG NIET BESCHIKBAAR IN EUROPA

- 8 Aroma Touch Olien 15 ml 
- kokosolie
- online cursus van Dr Hill
- certificaat 
- Inschrijving inbegrepen

250€ / 250 pv 

AromaTouch Disclaimer

Deze techniek bestaat uit het aanbrengen van een essentiële olie en is bedoeld voor persoonlijk gebruik (thuis of in familiaire kring) en is niet bedoeld om financieel voordeel mee te behalen. Degenen die deze techniek gebruiken zijn te allen tijde verantwoordelijk voor het naleven van alle van toepassing zijnde wetten..


Enkel professionele therapeuten en masseurs ( die volgens de wet mensen mogen masseren/ aanraken kunnen deze techniek in hun prakrijk doen. 

*** Datum en locatie zal nog bevestigd moeten worden door BellesRoseEssentials.