Workshops * Ateliers * Coaching *

Aroma Touch Techniek

Aromatische  massage voor alle leeftijden. 

Bij kinderen passen we de aantal druppels aan van de essentiële oliën. 

Bij gevallen van epilepsie, auto-immuniteit...gaan we sommige essentiële oliën vervangen door een mildere versie waar sommige planten niet in voorkomen om de problematiek niet te verergeren. 

Altijd op voorhand melden!

 • Aroma Touch Techniek uniek van dōTERRA
  massage tarief
 •  Tot 12j €35 ( 45mn) met 8 essentiële oliën 
 • Vanaf 12j €50 (45mn) met 8 essentiële oliën 


Met de kracht van essentiële oliën komt uw lichaam in diepe ontspanning.
De Aroma Touch massage is een klinische benadering om essentiële oliën (dōTERRA) toe te passen.

Tijdens de massage werken we  langs de meridiaan energiebanen en de inwendige contactpunten van de rug en voeten. Deze behandeling wordt geadviseerd bij o.a. pijnklachten, stress, verminderde weerstand en vermoeidheid.

 

 

Wat wordt behandeld in een Aroma Touch massage.

Het doel van deze Aroma Touch massage is het sympathische- en het parasympatische zenuwstelsel van het lichaam weer in evenwicht te brengen. Deze massage is ontwikkeld door Dr. David Hill. De massage is zowel eenvoudig als intuïtief en er wordt gebruikt gemaakt van verschillende soorten etherische olie die zorgen voor een ongeëvenaarde ervaring, waarbij uw lichaam weer helemaal in balans komt.

Bij een Aroma Touch massage wordt er gebruik gemaakt van 8 verschillende oliën. Met deze oliën wordt er langs de energiebanen in het lichaam gewerkt van de rug tot aan de voeten. Hierdoor komt het lichaam tot rust en wordt het lichaam weer terug in balans gebracht. De essentiële oliën die gebruikt worden in de Aroma Touch behandeling worden direct opgenomen via de huid in de bloedbaan en kunnen zodoende hun helende werk doen. Tijdens deze massage worden de rug en de voeten behandeld met (weinig) olie. Een zeer ontspannende, herstellende en weldadige behandeling!

De massage bevat 4 primaire stappen:

 • 1) Stress reducerend
  2) Immuun versterkend
  3) Ontstekingsremmend
  4) Balancering/ homeostase

  1. Stress vermindering

De meeste mensen ervaren tegenwoordig meer stress dan hun lichaam en geest aan kan. Stress kan voor veel ongemak zorgen in het lichaam. Daarom focust Aroma Touch als eerst op het verminderen van stress.  Uw lichaam ontspant en een ontspannen lichaam kan beter de aangebrachte essentiële oliën opnemen.

    2. Versterken van het immuunsysteem

Het immuunsysteem is een verdedigingsmechanisme met als doel indringers of veranderde eigen cellen te bestrijden. De tweede fase van de Aroma Touch focust zich daar waar het nodig is het immuunsysteem een boost te geven. Hoe beter ons immuunsysteem, hoe beter ons lichaam in staat is zich te verdedigen.

   3. Verlichting van pijn en ontsteking
In de derde fase focust de Aroma Touch op het terugdringen van pijn en ontstekingen. Dat pijn niet leuk is dat weten we allemaal, maar wist u dat aanhoudende ontstekingen vaak de oorzaak zijn van chronische aandoeningen? De twee oliën ondersteunen uw lichaam in dit proces.

  4. In balans brengen van lichaam en geest
Door deze drukke maatschappij ervaren we vaak een vlucht of vecht reactie. We zijn dan in uiterste paraatheid en kunnen dan heel snel denken en reageren. Wanneer deze toestand te lang aanhoud, eist het zijn tol op ons lichaam. Daarom is het belangrijk om uw lichaam in balans te brengen.
Iedere stap in het proces omvat 2 etherische oliën, enkelvoudig of samengesteld, die heel systematisch stress factoren aan het autonome zenuwstelsel verminderen en in balans brengen.
 
Deze techniek is in principe geschikt voor iedereen door de zachte manier van behandelen maar ook zeer geschikt voor mensen met reuma, chronische pijnen, burn-out en stress. 
Aroma Touch heeft ook een positief effect op het slapen en is zeer ontspannend. 

 

Een cadeautje voor jezelf….

Combinatie van 8 Essentiële oliën


De 8 oliën die ik gebruik zijn perfect op elkaar afgestemd. Deze werken; ontspannend en kalmerend; je cortisol niveau daalt. 

Reinigend en beschermend; ontstekingsremmend, weerstand herstellend. Jouw immuunsysteem wordt op positieve manier aangesproken. 
Stimulerend; afvoer van afvalstoffen, doorbloeding van de huid. Ze hebben een positief effect op je spieren en gewrichten. 
Als laatste werken ze activerend; het serotonine en dopamine gehalte wordt verhoogd; je komt in een positieve en actieve staat van zijn. 
 
De behandeling
Tijdens de massage lig je op de behandeltafel. De behandeling vindt plaats via je rug- en voet meridianen en de achterkant van je schedel. 
Je rug wordt ontbloot, maar afgedekt met een handdoek en/of dekentje. Trek gemakkelijk zittende kleding aan.

 
Omdat ik via je rug tot aan je kruin werk, kom ik met mijn handen in je haar. Houdt er dus rekening mee dat er olie in je haar komt en je haar niet perfect in model zit na de behandeling. Verder is het van belang dat je na de behandeling voldoende water blijft drinken, zodat afvalstoffen worden afgevoerd.    
 
dōTERRA essentiële oliën zijn CPTG® (Certified Pure Therapeutic Grade) gecertificeerd en daarom een natuurlijk alternatief om je gezondheid te ondersteunen, maar ook om preventief voor je gezondheid en welzijn te zorgen. Deze oliën zijn 100% puur (dus niet verdund), de grondstof wordt geoogst daar waar de plant van nature voorkomt en door de secure verwerking wordt de therapeutische waarde maximaal behouden.
 
Behandeling 30-45mn 

Tarief incl. DōTERRA essentiële oliën:

Tot 12j : 35 euro 

Vanaf 12j : 40 euro


Geen vergoedingen door de zorgverzekeraar.

 

 

*** Datum en locatie zal nog bevestigd moeten worden door BellesRoseEssentials. 
Via telefoon, email of signal  is het gemakkelijker en sneller om af te spreken.